B - NORBI - Norbert
- norbi
- Znawca Manciarstwa :)
- Imię: norbert
B - NORBI - Norbert
Pierwszy raz zobaczyłem ją w październiku 2000 roku gdy ojciec oznajmił że kupił takie oto auto. Wspominał że kiedyś miał Mante ale do tej pory nie wiedziałem jak ona wygląda.
Zdjęcia z 2004 roku kiedy to więcej stała niż jeździła. Od 2005 do 2006 była pod opieką mojego dziadka. Wykonywane były bieżące naprawy. Auto nigdy nie zawiodło.
Dnia 28 września 2007 roku czyli dzień po moich 19 urodzinach odebrałem auto od lakiernika. Wstawione zostały reperatury błotników tylnych, progi oraz łaty w podłodze. Została polakierowana całość bez komory silnika, bagażnika i wnętrza.
Z wierzchu to co zmieniłem:
Przednie lampy irmscher
Brak nakładek na progi
Tylni zderzak wąski imrscher
Blenda między lampy
Brak gumowego spoilerka
Zdjęcia z września 2008:
Zdjęcia z 2004 roku kiedy to więcej stała niż jeździła. Od 2005 do 2006 była pod opieką mojego dziadka. Wykonywane były bieżące naprawy. Auto nigdy nie zawiodło.
Dnia 28 września 2007 roku czyli dzień po moich 19 urodzinach odebrałem auto od lakiernika. Wstawione zostały reperatury błotników tylnych, progi oraz łaty w podłodze. Została polakierowana całość bez komory silnika, bagażnika i wnętrza.
Z wierzchu to co zmieniłem:
Przednie lampy irmscher
Brak nakładek na progi
Tylni zderzak wąski imrscher
Blenda między lampy
Brak gumowego spoilerka
Zdjęcia z września 2008:
Ostatnio zmieniony niedziela, 15 mar 2015, 23:13 przez norbi, łącznie zmieniany 9 razy.
- MarcinD.
- Imię:
- Kontakt:
Norbi !! gratulacje..............znam ta mante, pamietam i widze ze z roku na rok w porownaniu do niektorych Twoja poprawia swoj stan techniczny ! Trzymam kciuki i wielki "szacun" ze nie poszedles "zla droga"
p.s. pamietam te czasy kiedy jeszcze nie piles alkoholu
p.s. pamietam te czasy kiedy jeszcze nie piles alkoholu
Never believe the guy next to you at Esso bar, when he's talking about his 160hp 2.2E "by little tricks".
Harri Salminen
Harri Salminen
- norbi
Dzięki panowie za ciepłe słowa.
Jak troszkę przykucnie to i bez progów nie będzie źle.
Co do złej drogi Marcinie to masz racje ale to jeszcze nie jest to konserwatywne podejście że wszystko musi być oryginał. Może za parę latek:) 6 lat temu miała być zielona z naklejkami takimi jak na eclipse Fast&Furious i zielonymi neonami.
dyferek mam nadzieje jeszcze pojeździ... nawet nie ma czym go zmielić. Ot stare cihowate 2.0 + LPG BOOST.
P.S FLAVE... gdyby nie te lampy z gsi leżące w garażu to zrobiona byłaby na GT/E.
Jak troszkę przykucnie to i bez progów nie będzie źle.
Co do złej drogi Marcinie to masz racje ale to jeszcze nie jest to konserwatywne podejście że wszystko musi być oryginał. Może za parę latek:) 6 lat temu miała być zielona z naklejkami takimi jak na eclipse Fast&Furious i zielonymi neonami.
dyferek mam nadzieje jeszcze pojeździ... nawet nie ma czym go zmielić. Ot stare cihowate 2.0 + LPG BOOST.
P.S FLAVE... gdyby nie te lampy z gsi leżące w garażu to zrobiona byłaby na GT/E.
Ostatnio zmieniony środa, 03 gru 2014, 19:43 przez norbi, łącznie zmieniany 1 raz.
- norbi
Wczoraj mimo ręki w gipsie postawiłem sztab moich fachowców na nogi i rozpoczęliśmy akcje manta na ziemie. Nabyłem wcześniej jakieś sprężynki H&R i założyłem. Zobaczymy co z tego będzie jak się ułożą. Wykonano pomiary to przód 2 cm w dół względem serii.
Ostatnio zmieniony niedziela, 14 gru 2014, 15:01 przez norbi, łącznie zmieniany 3 razy.